NL
en
Menu

Succesvolle bodemcampagne: 20 nieuwe bomen

Ansichtkaartenactie
Succesvolle bodemcampagne: 20 nieuwe bomen

Op 21 maart startte naast de lente, ook onze bodemcampagne. In deze campagne hebben we uitgelicht hoe belangrijk een gezonde bodem is. Voor bestaand én nieuw leven. Onze boeren weten dit als geen ander; het werken aan een gezonde bodem is voor hen dagelijkse kost.

En dat is wel een bedankje waard! Daarom hebben we speciaal een setje kaarten ontwikkeld die de klanten in onze slagerijen en via onze webshop kosteloos naar de boeren konden sturen. Bedankt bio-boer!

In het setje kaarten zat ook een (kortings)kaart die de klant kon sturen aan vrienden en familie. Want als je enthousiast bent over biologisch vlees, dan wil je die liefde toch delen? Onze klanten hebben enthousiast gereageerd op de actie en hebben volop kaarten verstuurd. Voor iedere ontvangen kaart hebben wij een donatie gedaan aan Trees for All en met die donatie kunnen er 20 nieuwe bomen geplant worden binnen het project ‘Klimaatbestendig bos’.

Een geslaagde actie dus. Wil je meer weten over het cruciale belang van een gezonde bodem voor onze natuur en hoe je actief kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst? Klik hier