Recept
Snijd de spitskool in flinterdunne reepjes. Snijd de zoete ui in halve ringen en snipper de knoflook.
Fruit de spitskool met de ui en de knoflook en voeg er de kurkuma en het citroengras aan toe.
Blus af met de kokosmelk en de ketjap en laat inkoken tot een mooie stoof met saus is ontstaan. Breng op smaak met de sambal.
Breng in een steelpan het water met de azijn aan de kook, voeg er de suiker aan toe en roer door tot de suiker is opgelost. Laat dit zoetzuur afkoelen.
Pluk de blaadjes van de bokchoi en voeg de kleinste blaadjes toe aan het zoetzuur.
Schaaf de radijsjes en voeg samen met de taugé toe aan het zoetzuur.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg er lekker wat saus van de rendang en de grofgesneden bokchoi aan toe.
Bak de rundertartaartjes kort aan beide kanten in een scheutje zonnebloemolie in een anti-aanbakpan.
Dresseer de rendang in diepe borden en leg er een gebakken tartaartje op. Garneer met de zoetzure groente en de seroendeng.
Serveer de noedels apart in een schaal en bestrooi met het kokosschaafsel.