Recept
Verwarm de barbecue voor.
Snijd voor de salsa de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Hak de helft van de jalapenopepers fijn en meng met de tomaat.
Snipper de rode ui en snijd de koriander fijn, meng met de tomaat, voeg de maiskorrels toe en kruid met sap en de rasp van de limoen, peper en zout.
Grill de maiskolven op de voorverwarmde barbecue en grill de burgers ook op de barbecue tot ze mooi gebakken zijn. Kruid de maïskolven met de chili-olie, sap en rasp van limoen en zout.
Snijd de broodjes doormidden en rooster kort op het kruim.
Leg een plakje cheddarkaas op de burger en laat even smelten.
Besmeer de onderste helft van het broodje met srirachamayonaise, leg er een blaadje ijsbergsla op en lepel er de salsa op.
Leg er de burger op en top met jalapenopeper. Smeer het kapje in met de rest van de srirachamayonaise en leg op de burger.
Serveer er de guacamole en de geroosterde maïskolven apart bij.