Recept
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitwasemen.
Snijd de aubergine in partjes. Schil de bieten en snijd eveneens in partjes.
Snijd de courgette in kleine blokjes. Ris de verse kruiden.
Rooster de aubergine en de bieten in een grillpan tot ze een grillpatroon hebben en mooi gekleurd zijn. Schep op een bakplaat met een gedeelte van de geriste kruiden en laat in de oven verder garen.
Fruit ondertussen de courgette en de kerstomaatjes in een hapjespan in een scheut olijfolie en voeg er de rest van de verse kruiden aan toe.
Voeg de parelcouscous toe, schep goed om en kruid met zout en peper.
Gril de lamsspiesjes in een grillpan aan beide kanten. Kruid met zout en peper en leg nog 5 minuten bij de groente in de oven.
Dresseer de parelcouscous op een grote schaal en verdeel er de geroosterde groente over.
Leg er de spiesjes op en besprenkel lichtjes met goede olijfolie.