NL
en
Menu

De Groene Weg | Schoorl

De Groene Weg Schoorl slager Wim Meeusen
Locatie

Heereweg 5
1871 EB Schoorl
072-509 45 82
schoorl@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

De Groene Weg Schoorl slager Wim Meeusen
De Groene Weg Schoorl | Wim Meeusen

De Groene Weg in Schoorl is de enige De Groene Weg-slagerij in een dorp. Best bijzonder dus dat deze vestiging niet onder doet voor de vestigingen in de grote steden. Dit hebben we te danken aan Wim Meeusen. Hij staat al 40 jaar aan het roer en heeft met zijn biologische slagerij een sterke streekfunctie in de regio opgebouwd. “Ik ben een trotse biologische slager, niet alleen vanwege het biologische verhaal maar ook door de kwaliteit van de producten. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk!”

Wim is ook trots op zijn Schoorlse gekookte worst en de eigen Schoorlse achterham. Deze specialiteiten worden op de stoep voor de winkel gerookt op de barbecue. “Dit vinden mensen prachtig om te zien. Klanten zijn soms zo enthousiast dat ze na het kijken binnenlopen om zelf een pondje te kopen.”

Wim vindt het lokale aspect erg bijzonder. “Een van de biologische varkenshouders van De Groene Weg woont hier slechts 16 kilometer verderop en we gaan hier regelmatig langs.” Ook leveren ze aan lokale horecagelegenheden, zoals de Bokkensprong in Camperduin en De Smidse in Schagen. “Daar werken jonge koks. Die zijn vaak op zoek naar kwaliteit en willen zowel ons vlees als ons verhaal graag presenteren. Het voelt goed om op zoveel manieren verbonden te zijn met de regio.”

Ook de barbecues die Wim bij klanten thuis verzorgt versterken het lokale gevoel. “Wanneer we aan het opruimen zijn, komen mensen regelmatig naar ons toe. Dan vragen ze of het vlees van ons komt en krijgen we complimenten. Vervolgens delen we contactgegevens en worden we uitgenodigd om ook voor hen een barbecue te verzorgen. Zo gaan we heel de regio rond en worden we inmiddels overal herkend. Dat is toch geweldig?”

Acties
Weekaanbieding
Runder-braadworstRundvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Varkens-
schnitzels
naturel of gepaneerdVarkensvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Kipgrillworst Vleeswaren
1
99
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Olijven-biefstukRundvlees
2
49
100 gram
Meer informatie
Gourmet flyerDownload
VacatureDownload
SlagersmagazineDownload
Boeren uit de regio