NL
en
Menu

De Groene Weg | Amersfoort

De Groene Weg vitrine biologisch vlees
Locatie

Leusderweg 202
3817 KG Amersfoort
033 465 29 74
amersfoort@degroeneweg.nl

Bekijk op kaart
Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Webshop

Bekijk onze eigen webshop en bestel overheerlijk biologisch vlees.

Webshop
De Groene Weg vitrine biologisch vlees
De Groene Weg Amersfoort | Ton Molenaar

Onze slagerij in Amersfoort heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een lekkere eetwinkel. Wij bieden u een breed en divers assortiment biologisch vlees en vleesproducten. Daarnaast beschikken wij al jaren over een regelmatig bekroonde worstmakerij waar wij lekkere worsten in eigen beheer maken.

Biologisch en lekker is onze slogan en veel van onze klanten zullen dat beamen. Onze slagerij is door de jaren heen dan ook regelmatig in de prijzen gevallen op nationale en internationale vakwedstrijden. Enkele winnende producten op een rijtje: Mortadella, Hausmacher leverworst, Saksische leverworst, runder en varkensrookworst, gerookte casselerrib, gekookte ham en licht gezouten runderrookvlees. Als klap op de vuurpijl zijn wij in 2005 uitgeroepen tot ‘biologische worstmaker van het jaar’.

Voor veel mensen is wild een uiterst duur maar lekker stukje vlees. We zijn dan ook blij met de samenwerking die we hebben met een groep jagers die het wildbeheer doen op landgoed Tongeren, en de samenwerking met de jachtopziener van Landgoed de Treek/Henschoten. Daardoor kunt u bij ons voor betaalbare prijzen terecht voor een breed scala aan wildproducten. Indien u zeker wild zijn van een lekker of specifiek stukje wild, bestel het dan tijdig.

Onze slagerij heeft door de jaren heen veel producten ontwikkeld, het laatste jaar hebben wij aan ons assortiment een complete lijn met hondenvoer en dogsnacks toegevoegd.

Kom kennis maken met een team van mensen die plezier heeft in het maken van lekker biologisch vlees. Kom gerust kijken, keuren en proeven.

Acties
Weekaanbieding
Runder-braadworstRundvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Varkens-
schnitzels
naturel of gepaneerdVarkensvlees
4 halen3 betalen
Weekaanbieding
Kipgrillworst Vleeswaren
1
99
100 gram
Specialiteit
vdSlager
Olijven-biefstukRundvlees
2
49
100 gram
Meer informatie
Boeren uit de regio