Aangenaam kennis te maken!

Wij gaan graag in gesprek met ondernemers die nadenken over een toekomst in de groeimarkt die biologisch vlees heet! Bij De Groene Weg bent u verzekerd van ondersteuning vanuit een stabiele organisatie met een onderscheidende positie in de markt. De Groene Weg presenteert het publiek in haar 12 slagerijen ‘een andere kijk op vlees’. Klanten maken kennis met ’t goede leven. Met mooie, verse en 100% biologische vleesproducten en een eigentijdse presentatie zetten we onze hele keten in ’t zonnetje. Dat is het échte 'Van boer tot bord' concept!

Groeimarkt

Biologisch vlees is een ware groeimarkt. De consument van vandaag is meer en meer geïnteresseerd in duurzaam geproduceerde voeding. Milieuvriendelijkheid en dierenwelzijn vormen belangrijke issues en zijn doorslaggevende beweegredenen binnen het koopgedrag. Men is onder meer daarom op zoek naar transparantie en eerlijkheid in het hele productieproces. Volgens de Monitor Duurzaam Voedsel stegen de uitgaven aan duurzaam geproduceerd voedsel de afgelopen jaren dan ook met ruim 25%, terwijl die aan conventioneel voedsel licht daalden. Biologische voeding vormt het grootste aandeel in die groei.

Volop in beweging

De Groene Weg slagerijformule is volop in beweging! In de 13 winkels wordt aan het publiek een eerlijk verhaal verteld vol passie over de 100% biologische producten waarbij klanten letterlijk de hele keten zien. Daarin wordt écht samengewerkt van boer tot bord en daar zijn we trots op. Men weet zo exact waar het vlees vandaan komt en hoe de dieren worden gehouden. Smaak en kwaliteit staan daarnaast altijd op nummer één. Als 'ketenregisseur' en met deze positionering zijn we onderscheidend in de markt en bieden we de klant van nu antwoorden op de laatste voedingstrends. En daar liggen veel kansen voor u als ondernemer!

Ondersteuning op allerlei fronten

Bij De Groene Weg kunt u als slager rekenen op een complete ondersteuning vanuit de formule. Zo krijgt u op marketing- en communicatiegebied een totaalaanbod van winkelpakketten, consumentenmagazines, promotiecampagnes, website, narrowcasting en nog veel meer. Ook op het gebied van het assortiment en specialiteiten kunt u rekenen op een continue ondersteuning. Zo heeft De Groene Weg iedere week een eigen Heerlyckheidje - een special die u volledig met receptuur krijgt aangereikt

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier of bel met 0544 47 32 60.

Raadpleeg onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken.

Geef hier aan dat u akkoord gaat met onze gebruiksvoorwaarden, zoals vermeld op www.degroeneweg.nl/gebruiksvoorwaarden
Geef hier aan dat u akkoord gaat met de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken, teneinde u te kunnen beantwoorden.