De Groene Weg is een unieke slagersformule waarbij biologisch hét uitgangspunt is. Al onze slagerijen bieden een compleet assortiment biologisch vlees, vleeswaren en andere producten en specialiteiten. Wekelijks kunt u bij onze slagerijen terecht voor eigen gemaakte specialiteiten. Dit noemen wij de Heerlyckheidjes, omdat smaak echt het uitgangspunt is in de ontwikkeling van deze vleesproducten.

Onze slagerijen zijn stuk voor stuk uniek in hun assortiment. Dit betekent dat iedere slager zijn eigen producten en diensten aanbiedt. En dit gaat verder dan alleen een gevulde toonbank vol ambachtelijk biologisch vlees. BBQ verzorging, catering, belegde broodjes service en workshops zijn slechts een aantal voorbeelden van mogelijkheden bij onze slagerijen. Meer weten wat de dichtsbijzijnde De Groene Weg slager voor u kan betekenen? Neem dan contact op en ga gerust eens langs in de winkel.

Graag tot ziens in één van onze slagerijen!

Varkens-in-modderpoel-DGW

De Groene Weg is een zogenaamde 'Ketenregisseur' en heeft hierdoor optimale grip op het gehele proces van boer tot bord. Dit is niet alleen goed voor de boer en het dier, maar ook voor u als klant. U bent namelijk verzekerd van een optimale kwaliteit én een eerlijk verhaal achter ons vlees!

IMG8442

Als 'Ketenregisseur' heeft De Groene Weg grip op alle afzonderlijke schakels binnen het hele proces van boer tot consument, van zaadje tot karbonaadje. Wilt u weten wat het werk van een ketenregisseur precies inhoudt? Lees dan het interview met twee ketenregisseurs van De Groene Weg.

Bij De Groene Weg spreken we van een 'Keten van geluk', omdat wij ons optimaal inzetten voor de boer, de uitbener en de slager. Er gaat immers veel vooraf voordat het stukje vlees in de toonbank ligt bij uw De Groene Weg slager. En wij vinden dat iedereen die hieraan bijdraagt dit vol passie moet kunnen doen.

Hoe diervriendelijk is bio? Is biologisch duurzaam? Hoe weet ik zeker dat wat ik koop ook echt biologisch is?
Dit zijn slechts een paar vragen die wij zo nu dan krijgen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u verzameld en beantwoord.