Bij De Groene Weg weten we wat lekker BBQ-en is! Dat begint uiteraard met kwaliteitsvlees, van biologische oorsprong. Maar dat is niet het enige. Goed materiaal is onmisbaar, zeker voor de echte BBQ fan. Daarom geven we een professionele, keramische Barbacoa BBQ weg t.w.v. € 499,-!

Niet zomaar een BBQ, maar een complete set inclusief grillrooster, pizzasteen, afdekhoes en verrijdbaar frame met bamboe zijtafels. Door het grillroosterformaat van 36 cm ideaal voor bijvoorbeeld spiesen en burgers, maar ook voor grootvlees zoals een heerlijke picanha of een mooie procureur.

Vul hier uw krascode in

Vul hieronder de krascode en uw persoonsgegevens in. Om deel te nemen dient u akkoord te gaan met de actievoorwaarden

Vul hier de code in die op uw kraskaart staat.
Vul hier uw volledige naam in.
Vul hier uw adres in.
Vul hier uw postcode en plaats in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Geef hier aan in welke slagerij u de kraskaart heeft ontvangen.
Geef hier aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden van de Kras & Win actie van De Groene Weg.

U kunt zo vaak meedoen als u wilt!

Gratis kraskaart bij besteding vanaf € 10,-Tussen 28 mei en 24 juni krijgt u bij iedere besteding vanaf € 10,- een kraskaart. Kras het vlak open, voer de code hierboven in en maak kans op de BBQ.

En nog meer BBQ actie!

Bent u een echte BBQ fan die trots is op zijn BBQ kunsten? Doe dan gratis mee met onze wedstrijd: Wie bakt de lekkerste biologische steak

 

Ga naar uw dichtbijzijnde De Groene Weg slagerij om te horen wanneer zij de wedstrijd organiseren én wat er te winnen valt! En uiteraard, om u in te schrijven voor deze smakelijke wedstrijd. 

Uw deelname aan de wedstrijd is geheel gratis. U krijgt van de slager een steak die u dient te bereiden op de keramische BBQ. Uiteraard bent u vrij om uw eigen (geheime) marinade, kruiden of andere smaakmakers / ingrediënten in te zetten! 

Veel plezier en succes met de actie(s)!